Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

En Sommarvals

Område: Högbo
Arena/Plats: Högbo Bruk
Kategori: Film & Teater
Datum: Fredag 5 jul 2019 - lördag 13 jul 2019

På Högbo Bruk framför Gamla Herrgården kommer mellan den 5-13 juli JV Musik & Teaters musikaliska lustspel "En Sommarvals" att spelas upp.

I samma anda som tidigare års "Stålfjäder & Sidenband", ”Giv Akt på Bruket!” och ”Ta det med en Klackspark!” där en handfull skådespelare, i olika åldrar, skildrar komiska och verkliga möten kommer nu ytterligare ett Musikaliskt Lustspel i En Akt till Högbo Bruk.

EN SOMMARVALS
En Sommarvals är ett musikaliskt lustspel som utspelar sig på Patron Erik Gustafs herrgård där han och sonen Hans bor tillsammans med deras trogna tjänstefolk drängen Sune och husan Berit. Men en vanlig, lugn sommarkväll när Patron bjuder hem sin gamle vän tant Helga och hennes unga skyddsling fröken Lina rörs det om på gården. Hans och Lina har ofta träffats under deras uppväxt men aldrig fallit varandra i smaken och så snart ett bröllop annonseras blir ingenting sig likt för någon av de inblandade...

-

Manus och regi - Jessica Andersson
Musik - Viktor Ståhl.

I rollerna finner vi:
Patron - Peter Iller
Helga - Siv Larsson
Hans - Olof Edman
Lina - Olivia Molin
Sune - Emil Holmgren
Berit - Evelina Eriksson-Glad

Föreställningen kommer att sättas upp den 5-13 juli framför Gamla Herrgården, Högbo Bruk, Sandviken. Föreställningen varar ca 1 timme och 20 minuter och spelas upp med FRI ENTRÉ med möjlighet för publik att efteråt lämna bidrag. Det kommer även att, kontant och Swish enbart, säljas fika och program.

Föreställningen stöds utav Gunvor Göranssons Kulturstiftelse, Sandvikens Teaterförening och Lars Bucans Kulturstiftelse och sätts upp som ett samarbete mellan JV Musik & Teater, ABF Gästrikebygden och Högbo Bruk.

Vi spelar i alla väder men håller självklart tummarna för solsken!

Varmt Välkomna!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
5 Jul
Fredag 5 jul 2019 19:00 - 20:30 Högbo Bruk
6 Jul
Lördag 6 jul 2019 16:00 - 17:30 Högbo Bruk
6 Jul
Lördag 6 jul 2019 19:00 - 20:30 Högbo Bruk
7 Jul
Söndag 7 jul 2019 16:00 - 17:30 Högbo Bruk

Snabbfakta

Prisinformation
FRI ENTRÉ med möjlighet att lämna bidrag efteråt

Kontaktinformation

Arrangör e-post
info@jvmusikteater.se
Kontaktperson
Viktor Ståhl

Faciliteter och service

Faciliteter
Fri entré WC Barnvänligt

Länkar

Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 316 meter
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Kanske vill du hyra kanot eller cykla MTB? Annars är ett besök till brukets hantverkare mysigt, eller så är en fika det rätta valet. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra!
Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 5,7 km
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."
Hotell

Scandic Gävle Väst

Avstånd: 14,9 km
Välkommen till Scandic Gävle Väst Scandic Gävle Väst, det familjevänliga hotellet, ligger nära naturen och endast 10 minuter från Gävles stadskärna.

I närheten av


Kundservice

Gävle turistcenter 026-17 71 17

Sandvikens turistcenter 026-24 13 80

Ockelbo turistbyrå 0297-555 55

Hofors turistbyrå 0290-77 14 01

 • turist@gavle.se
 • Bokningsvillkor
 • Avboka bokning

 • Boka med oss

  • • Hitta Gästriklands boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter