Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Anna Stadling

Område: Gävle stad
Arena/Plats: Söders Källa
Kategori: Evenemang, Musik & Underhållning, Konsert
Datum: Fredag 3 dec 2021

Från 320 SEK

Bjuder in till stämningsfull julkonsert

Anna Stadling som av många recensenter kallats för ”Sveriges bästa country- och popröst” bjuder in publiken till en stämningsfull julkonsert där hon blandar sina egna älskade låtar som tex ”När allt det här är över” och ”I natten den fjärde advent” med några av julens favoriter. Och naturligtvis bjuder hon även på låtar från hennes kritikerhyllade julskiva ”American Tunes For Christmas”.

Musiker på årets julturné är Anders Pettersson på gitarr, pedal, sång och Pecka Hammarstedt på gitarr, sång.

Sundsvallsbördiga Annas låt ”När allt det här är över” gick varm i radion under hela 2020 tack vare det svenska folket som tog den till sitt hjärta för dess hoppfulla och starka text. Många kallade den för en ”inofficiell nationalsång under denna kris”.

Lyssna; https://open.spotify.com/track/2Qswz7xa5Ag8bG0uS0fa6Q?si=sKy_E_yARb2NpdUR-J9wDA

Även England tog låten till sitt hjärta under pandemin där den har översatts och spelats in av en stor kör som även gjorde en video till låten.

Anna presenterades hösten 2020 som ny ambassadör för Bröstcancerförbundet, ett uppdrag hon delar med Emma Wiklund och Blossom Tainton. Anna genomgick själv en bröstcancer för ett par år sedan. https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/aP2vpA/artisten-anna-stadling-50-om-sin-brostcancer-hela-tillvaron-rasade
Det var i samband med denna sjukdom som låten ”När allt det här är över” kom till.

På Nobeldagen den 10 dec 2020 såg vi Anna tillsammans med sin barndomsvän sångerskan Helen Sjöholm sjunga ”När allt det här är över” i direktsända ”En kväll för Nobel” i SVT från Stockholms Stadshus.

Anna fick det ärofyllda uppdraget att inför en miljonpublik sjunga in 2020 i SVT ”Tolvslaget på Skansen”.Sanna Nielsen var programledare, Anna sjöng duett med Stina Wollter och Lena Endre läste ”Nyårsklockan”. Hon var även ute på egen julturné samma år med gästartister så som Sanna Nielsen, Sophie Zelmanie, Stina Wollter och Tina Ahlin. Året 2018 var Anna och sångerskan Helen Sjöholm ute på gemensam julturné.

Anna är känd för ett uttryck och texter som berör. Hon släppte sin första skiva ”Det känns” 1999, och har genom åren spelat in flera soloalbum samt gjort en mängd konserter och turnéer.

Under 10 års tid samarbetade Anna mycket med Lars Winnerbäck och dom var ute på många turnéer tillsammans. Hennes tolkningar av Johnny Cash både på scen och skiva har hyllats och hon kallas ofta för Sveriges svar på Emmylou Harris.

I samband med Anna Stadlings Julkonserter så kan man välja att köpa en ”Bröstcancerförbundetsbiljett" och både få uppleva Annas fantastiska julkonsert samt ge ett bidrag till bröstcancerforskningen. Läs mer om vårt initiativ att tillsammans med artisten och Bröstcancerförbundets ambassadör Anna Stadling initiera en insamling till Bröstcancerförbundet och stödja dess arbete för att ingen ska drabbas.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
3 Dec
Fredag 3 dec 2021 19:00 - 20:15 Söders Källa

Snabbfakta

Prisinformation
Ordinarie biljettpris 335 kr Bröstcancerförbundet biljettpris 320 kr

Kontaktinformation

Arrangör e-post
ingela@biwa.se
Kontaktperson
Ingela Norrby

Länkar

I närheten av


Turistinfo

Gävle Turistcenter

026-17 71 17

turist@gavle.se


Sandvikens turistcenter

026-24 13 80

sandviken.turism@sandviken.se


Ockelbo turistbyrå

0297-555 55

turism@ockelbo.se


Hofors turistbyrå

0290-77 14 01

focus@hofors.seBuild: 2021-12-01 15:41:21, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7431.cbischannel-20402.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails