Gästriklands Idrottsgala 2023

Område: Sandviken
Arena/Plats: Göransson Arena
Kategori: Musik & Underhållning
Datum: Torsdag 20 apr 2023

Den 20 april är det dags för en livegala igen! Äntligen kan vi träffas och hylla våra egna utövare och eldsjälar inom idrotten. Precis som tidigare år inleds kvällen med röd matta och mingel för att sedan övergå i trerätters middag, prisutdelningar och en fantastisk show! På golvet sitter flera av distriktets idrottsprofiler från förr och nu tillsammans med representanter och medlemmar från det lokala näringslivet och föreningslivet.

Galan arrangeras av Göransson Arena, Gefle Dagblad och Arbetarbladet samt Sandvikens kommun, Gävle kommun, Ockelbo kommun och Hofors kommun. Viktiga samarbetspartners är också RF SISU Gävleborg.

NOMINERA
Mellan den 1-28 februari kan du nominera dom du tycker förtjänar att hyllas lite extra. Du hittar mer information samt nominerar på www.gastriklandsidrottsgala.se.

KVÄLLENS PROGRAM
17.00 Dörrarna öppnar för middagsgäster
17.00 Mingelshow med underhållning och utställare i förrummet
18.00 Gästerna visas till sina bord
20.00 Insläpp för läktarbiljetter
20.30 Galashow med prisutdelningar inleds
22.30 Galashow avslutas
22.30 Efterfesten börjar. Åldersgräns 18 år.
24.00 Arenan stänger. Tack för den här gången!

BILJETTER
Nedan kan du se vilka olika typer av biljettkategorier som finns. Biljetter släpps inom kort.

Föreningsbiljetter

Föreningsbiljetterna kostar 495 kr inkl. moms och riktar sig till dig som är utövare på seniornivå, ledare eller dig som arbetar inom föreningslivet, kanske som styrelsemedlem, kanslipersonal, materialare, etc. Villkoret för att får köpa en föreningsbiljett är att du är en aktiv medlem i en förening. I biljettpriset ingår förmingel, trerätters middag, gala och efterfest.

För att köpa föreningsbiljetter, kontakta sophie.olsson@goranssonarena.se, så hjälper hon dig.

Läktarbiljetter

En läktarbiljett kostar 100 kronor och riktar sig till dig som inte köper förenings- eller företagsbiljett. Vi rekommenderar att föreningsmedlemmar som inte är utövare på seniornivå, ledare eller på annat sätt arbetar med idrott köper läktarbiljetter. Kanske är ni ett ungdomslag som vill kika på när era seniorer får pris eller stolta föräldrar, kompisar och syskon till någon nominerad. Då är dessa biljetter för er! Köp läktarbiljett

Partnerpaket och företagsbiljetter

Galan blir en unik mötesplats där föreningslivet möter näringslivet! Ta chansen och mingla och nätverka med flera av Gästriklands föreningar. Som företag kan du välja mellan olika partnerpaket alternativt enskilda biljetter. Vill du ha mer information om de olika partnerpaketen eller vill ditt företag köpa enskilda företagsbiljetter, kontakta Anna-Karin Sågström på 026-24 13 06 eller anna-karin.sagstrom@goranssonarena.se

ÅLDERSGRÄNS
Föreningsbiljetterna riktar sig till utövare på seniornivå samt till ledare och övrig personal som arbetar med idrott. Då vi vet att man i en del idrotter tävlar på seniornivå vid en relativt ung ålder har vi inte satt någon bestämd åldersgräns på föreningsbiljetterna. Däremot rekommenderar vi att aktiva barn och ungdomar under 15 år köper läktarbiljetter. Vi ser också att de mellan 15-17 år som köper föreningsbiljett går med vuxet sällskap.

Läktarbiljetterna har ingen åldersgräns. Däremot finns en rekommenderad ålder på 13 år vid alla våra konserter på grund av ljudnivån.

Åldersgränsen på efterfesten är 18 år.

FUNKTIONSHINDER ELLER RULLSTOLSBUREN
För dig som köper förenings- eller partnerbiljett krävs ingen särskild biljett.

Särskilda läktarplatser kommer att finnas för försäljning. Du har rätt att ta med en ledsagare gratis.

PARKERING
Parkeringen framför arenan tar bara ett begränsat antal bilar och under kvällen kommer parkeringsavgiften att vara 40 kronor. Vi vill därför rekommendera dig som kan att cykla, gå eller åka kollektivt till arenan.

EVENEMANGSBUSSAR
Evenemangsbussar kommer att gå från Hofors – Storvik – Kungsgården, Ockelbo – Järbo – Jäderfors samt Gävle – Valbo. Mer information kommer.

Är ni en eller flera föreningar som vill gå ihop och boka en egen buss till och från arenan? Inga problem! För att fylla en buss krävs ca 40-50 personer. Kostnad ca 5 000 kr. Vid intresse, kontakta Anna-Karin Sågström på 026-24 13 06 eller anna-karin.sagstrom@goranssonarena.se.

MER INFORMATION
Du hittar mer information om evenemanget på Gästriklands Idrottsgalas hemsida.

Du kan även följa evenemanget på Facebook och Instagram.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
20 Apr
Torsdag 20 apr 2023 17:00 - 00:00 Göransson Arena

Snabbfakta

Prisinformation
Läktare 100 kr Föreningsbiljett 495 kr Företagsbiljett 1 295 kr

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 26-241381
Telefonnummer
+46 26-241381
Arrangör e-post
info@goranssonarena.se
Kontaktperson
Göransson Arena
E-post
info@goranssonarena.se

Faciliteter och service

Faciliteter
Handikappanpassat WC Allergianpassat
Rökfritt    

Länkar

I närheten av


Turistinfo

Gävle Turistcenter

026-17 71 17

turist@gavle.se


Sandvikens turistcenter

026-24 13 80

sandviken.turism@sandviken.se


Ockelbo turistbyrå

0297-555 55

turism@ockelbo.se


Hofors turistbyrå

0290-77 14 01

focus@hofors.seBuild: 2023-03-16 14:45:43, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-7431.cbischannel-20402.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails