Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Tomas Ledin - Skarpt läge

Område: Sandviken
Arena/Plats: Göransson Arena
Kategori: Show
Datum: Fredag 2 nov 2018 - lördag 3 nov 2018

Från 495 SEK

En av Sveriges mest älskade artister intar scenen med en musikalisk käftsmäll till show. En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas alla odödliga hits står i centrum. Räkna med en spektakulär show i högt tempo och med glimten i ögat. Med en artist vassare och mer laddad än någonsin.
Fly vardagen och låt Tomas tillsammans med sina makalösa musiker få er att dansande lätta från stolarna.

Med hyllande recensioner och utsålda hus ända sedan premiären är SKARPT LÄGE en massiv succé! Under hösten gick showen på Cirkus i Stockholm och i vår fortsätter den kritikerrosade föreställningen på Rondo i Göteborg. Den 2 och 3 november kommer Ledin till Göransson Arena.

”Har man trumf på hand så har man”
Anders Nunstedt, Expressen 4/5

”En generös bjudning med ett pärlband av extranummer redan från start”
Jens Peterson, Aftonbladet 4/5

”Grym helkväll med Ledin!”
Mix Megapol 4/5

”Efter galet roliga föreställningar i Stockholm och Göteborg ser jag verkligen fram emot att få komma ut med showen på turné och möta publiken i alla turnéstäderna. Räkna med minst samma ös som senast vi sågs!”
Tomas Ledin

Turnén presenteras av Live Nation, 2Entertain och Vicky Nöjesproduktion.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
2 Nov
Fredag 2 nov 2018 19:30 - 22:00 Göransson Arena
3 Nov
Lördag 3 nov 2018 19:30 - 22:00 Göransson Arena

Snabbfakta

Prisinformation
BILJETTPRISER Parkett A (främre sektion på golvet framför scenen) 995 kr Parkett B (mittensektion på golvet framför scenen) 795 kr Parkett C (bakre sektion på golvet framför scenen) 650 kr Läktare 495-650 kr Serviceavgift tillkommer. Barn under 13 år endast i målsmans sällskap. Åldersgränsen 13 år är satt utifrån ljudnivån.

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 26-241381
Kontaktperson
Göransson Arena

Faciliteter och service

Faciliteter
Handikappanpassat WC Rökfritt

Länkar

Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 7,6 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.
Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 1,6 km
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."
Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 1,3 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.

Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Gästriklands boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter