Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Det nya riket, dockteater för vuxna

Område: Hofors
Kategori: Film & Teater
Datum: Torsdag 20 sep 2018

Det Nya Riket är ett konstnärligt samarbete mellan Malmö Dockteater, Lumor och Folkteatern Gävleborg.

Dramatikern och skådespelaren Tove Olsson har öppet och i smyg haft sin mobiltelefon på REC under allt från privata samtal och intervjuer till medborgarmöten, terapisessioner och boxningsträningar. Av de inspelningarna har det blivit en dokumentär dockteaterpjäs som samlar ett brokigt persongalleri från geografiskt, socialt och ekonomiskt skilda delar av Sverige.
Genom sig själv och de som råkar hamna i hennes väg försöker pjäsens Tove att greppa en svårgreppbar samtid. Global handel, världspolitik och internationella konflikter får konsekvenser som märks direkt utanför dörren och det är upp till var och en att ta ställning, agera, rädda världen eller rädda sig själv. 2 tim och 20 min inkl. paus

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
20 Sep
Torsdag 20 sep 2018 19:00 - 21:19 Folkets Hus och Park Hofors

Snabbfakta

Prisinformation
100:-, Medlemmar i PRO/SPF 70:-

Kontaktinformation

Mobilnummer
+46 70-562 35 87
Kontaktperson
Hofors Teaterförening, Jan Pettersson

Faciliteter och service

Faciliteter
Handikappanpassat WC  
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 32,2 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.
Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 28,3 km
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."
Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 26,6 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.

Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Gästriklands boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter