Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Nysläpp av Livfjädrar & konsert

Område: Sandviken
Kategori: Musik & Underhållning, Föreläsningar & Seminarier
Datum: Fredag 8 mar 2019

2012 kom boken Livfjädrar - Kvinnornas Sandviken av författarna Anna Jörgensdotter, Helene Rådberg och Carolina Thorell. I Livfjädrar skildras Sandvikens 150-åriga historia genom kvinnornas minnen och erfarenheter. Nu firar vi Internationella kvinnodagen med ett nysläpp av boken!

Välkommen till en helkväll på Kulturcentrum med författaruppläsningar, musik och teater av elever på Kulturskolan och performance av och med konstnärsduon [krig]. Möt föreningar med fokus på kvinnofrågor, mingla och umgås. Kvällen avslutas med en konsert med unga kvinnliga artister från Sandviken och Gästrikland.

Fri entré
MUSIKVERKET
Samarr: ABF

KVÄLLENS PROGRAM

17.00 Möt föreningar med fokus på kvinnofrågor i Sandviken och i världen. Fotoutställning av föreningen Hand i hand om kvinnor i Sandviken. Workshop kring engagemang av ABF.
FOAJÉN/TEATERBRUKET

18.00 Nysläpp av Livfjädrar med författarna Anna Jörgensdotter, Helene Rådberg och Carolina Thorell, Kulturskolans elever och [krig].
MUSIKVERKET

Mat- och mingelpaus
FOAJÉN

20.00 8 mars-konsert med Systrarna, Elina Ahlander och Ida Long
MUSIKVERKET

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
8 Mar
Fredag 8 mar 2019 10:00 - 12:00 Kulturcentrum/Musikverket
8 Mar
Fredag 8 mar 2019 17:00 - 21:00 Kulturcentrum/Musikverket

Kontaktinformation

Telefonnummer
46 26241611
Arrangör e-post
kulturcentrum@sandviken.se
Kontaktperson
Sara Hagström Andersson
E-post
sara.hagstrom.andersson@sandviken.se

Faciliteter och service

Faciliteter
Fri entré WC  

Länkar

Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 206 meter
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 6,1 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.
Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 1,9 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Gästriklands boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter