Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

AOUM

Område: Sandviken
Arena/Plats: Göransson Arena
Kategori: Mässa
Datum: Torsdag 4 apr 2019

AOUM är en arbets- och utbildningsmässa som vänder sig till alla som funderar över karriärmöjligheter eller studier.

AOUM syftar till att ge arbetsgivare en chans att möta och rekrytera såväl dagens som morgondagens arbetskraft, inspirera till studier och karriärval. Mässan ger besökarna en chans att träffa, nätverka och knyta nya kontakter. Företagare och utbildningsanordnare vägleder i den uppsjö av möjligheter som finns idag. För arbetsgivare är det inte alltid lätt att hitta arbetskraft med adekvat utbildning och kompetens och som arbetssökande kan det vara svårt att veta vad företa­gare efterfrågar. Resultatet blir en missmatchning. AOUM fungerar som ett forum för alla parter. Under dagen kommer Alexander Pärleros, Framgångspodden, och Hanaw Rashid, digital strateg, kommer att föreläsa. Ett flertal utställare kommer också att hålla miniföreläsningar, aktivieteter och tävlingar.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
4 Apr
Torsdag 4 apr 2019 09:00 - 17:00 Göransson Arena

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 26-240119
Arrangör e-post
erika.hamrin@edu.sandviken.se
Kontaktperson
Erika Hamrin

Faciliteter och service

Faciliteter
Fri entré Handikappanpassat WC
Barnvänligt Rökfritt  

Länkar

Evenemangslänk
https://www.aoum.nu/
Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 1,6 km
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."
Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 1,3 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 7,6 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Kanske vill du hyra kanot eller cykla MTB? Annars är ett besök till brukets hantverkare mysigt, eller så är en fika det rätta valet. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra!

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Gästriklands boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter