Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Mårten Nylén på Söders Källa

Område: Gävle
Arena/Plats: Söders Källa
Kategori: Föreläsningar & Seminarier
Datum: Tisdag 9 apr 2019

Våren 2019 ger sig Mårten ut på Sverigeturné med sin nya föreläsning ”Resultat, balans och lite magi!”
Han har tränat mängder av världskändisar och hjälpt människor att skapa magiska resultat i TV-rutan. Nu får du chansen att lära dig hemligheten bakom framgångarna och ta del av verktygen som hjälpt tusentals personer att nå sina mål.
– För mig spelar det ingen roll om du är känd eller okänd, världsmästare i en sport eller en kanske bara någon som vill orka mer och må bättre. Det handlar alltid om att alltid börja skapa från där man står just nu. Att bygga en stark grund för att sedan ta sig till det man vill uppnå, säger Mårten Nylén.

Med den nya föreläsningen ”Resultat, balans och lite magi!” får du ta del av Mårtens egna utveckling och får värdefulla nycklar till hur du kan ändra tankesätt och bli mer framgångsrik?
Du får följa med på resan från adoptionen från Korea, uppväxten i Mörrum och hans utveckling från en helt “vanlig” kille med tunghäfta och stora drömmar till kändistränare, TV-personlighet och en välrenommerad föreläsare.

– Denna föreläsning är väldigt speciell för mig för att jag har valt att inte lämna något utanför. Den handlar självklart om att skapa hälsa på ett bra sätt men minst lika mycket, om inte mer, om att våga följa drömmar. Att våga satsa och bygga livsstil efter det man mår bra av.
Under 90 minuter bjuder Mårten Nylén på fler historier, framgångsnycklarna om hur du med rätt inställning, dedikation och lite magi kan nå personlig utveckling och nå dina drömmars mål.
Investera i dig själv, din vän, kollega eller din familj – missa inte ”Resultat, balans och lite magi” när föreläsningen besöker din stad i vår.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
9 Apr
Tisdag 9 apr 2019 18:30 - 20:00 Söders Källa

Kontaktinformation

Arrangör e-post
hej@malinnylen.com
Kontaktperson
Söders Källa
E-post
hej@malinnylen.com

Länkar

Evenemangslänk
http://www.martennylen.com/
Hotell

Scandic CH

Avstånd: 809 meter
Välkommen till Scandic CH i centrala Gävle, endast två minuters promenad från järnvägsstationen.
Hotell

Elite Grand Hotel Gävle

Avstånd: 596 meter
Ett helt nyrestaurerat Elite Grand Hotel har nu slagit upp portarna i centrala Gävle. Hotellet är ett vackert fyrstjärnigt hotell som erbjuder 124 hotellrum, varav 2 sviter, vacker restaurang med bar och utsikt över Gavleån.
Hotell

Clarion Hotel Winn

Avstånd: 737 meter
Clarion Hotel Winn i Gävle är ett centralt beläget förstaklassigt affärs-, konferens- och fritidshotell som präglas av musik, konst och design.

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Gästriklands boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter