Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Workshop #fotogram – fotografier utan kamera!

Område: Sandviken
Kategori: Mässor & Utställningar, Skapande & Hantverk
Datum: Söndag 24 feb 2019

Prova på en riktigt gammal fototeknik – fotogram, även kallat ”rayografi” med fotografen Lena Källberg.

Prova på en riktigt gammal fototeknik – fotogram, även kallat ”rayografi” efter fotografen Man Ray, som gjorde tekniken populär på 1920-talet.
Ett fotogram skapas direkt i det analoga mörkrummet: olika objekt läggs på ett fotopapper, som man sedan belyser med förstoringsapparat eller annan ljuskälla. Resultatet blir en unik skuggbild, där partier som träffas av ljus blir mörka, medan de skuggade delarna förblir ljusa.
Utforska fotogramtekniken tillsammans med fotografen Lena Källberg, som har analoga experimentella fotometoder som sin specialitet.

Söndag 24 februari, kl 12–16, Bildsalen, Kulturcentrum

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
24 Feb
Söndag 24 feb 2019 12:00 - 16:00 Kulturcentrum/Bildsalarna

Snabbfakta

Prisinformation
Pris: 200 kr / Skolungdom gratis. Från 12 år och uppåt Anmälan och info.: daniel.palmberg@sandviken.se, Tel. 026-240204 Senast 17 februari

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 26-240204
Kontaktperson
Daniel Palmberg
E-post
daniel.palmberg@sandviken.se

Faciliteter och service

Faciliteter
WC Rökfritt  

Länkar

Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 1,9 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 6,1 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.
Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 206 meter
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Gästriklands boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter