Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

GALLERI LARS PALM: Saara Kosonen

Område: Sandviken
Kategori: Utställning
Datum: Lördag 30 mar 2019 - måndag 22 apr 2019

Saara Kosonen intresserar sig för färg. Att låta färgerna kommunicera med varandra, besökaren och rummet. Hon går på känsla när hon målar. Ibland plockar upp känslor hon har förvarat inom sig och använder sig av dem för att forma rörelser och former.

Måleriet blir till en ritual där hon befinner sig i ett meditativt tillstånd. Hon släpper ut det som finns inom henne i en färgexplosion. Hela galleriet fylls med färg.

Välkommen till Saaras värld.

Saara Kosonen har rötterna inom graffiti. Hon är 32 år, uppvuxen i Eskilstuna och bor just nu i Malmö. Där hon studerar konstgrafik på Östra Grevie Folkhögskola.

Utställningen öppnar den 30 Mars med en vernissage kl 18. Därefter är galleriet öppet: Fre:, Lör, Sön: 12-16. Under Gästrik Konst håller vi öppet 11-16 samtidigt som Konstfrämjandet Gävleborgs konstbildningsprojekt ”Klotterinstitutet ISKX” arrangerar workshops för barn och unga i anslutning till utställningen!

Galleri LarsPalm är en del av BackBeatBolaget. Galleriet ligger i föreningens lokaler (kungen) på Fredriksgatan 35. Föreningen driver galleriet med stöd från Gunvor Göranssons Kulturstiftelse, Lars Bucans Kulturstiftelse, Abf Gästrikebygden och Kulturrådet.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
30 Mar
Lördag 30 mar 2019 18:00 - 22:00 Kungen - Back Beat Bolaget
31 Mar
Söndag 31 mar 2019 12:00 - 16:00 Kungen - Back Beat Bolaget
5 Apr
Fredag 5 apr 2019 12:00 - 16:00 Kungen - Back Beat Bolaget
6 Apr
Lördag 6 apr 2019 12:00 - 16:00 Kungen - Back Beat Bolaget

Kontaktinformation

Arrangör e-post
info@backbeatbolaget.se

Faciliteter och service

Faciliteter
Fri entré WC  

Länkar

Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 6,9 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Kanske vill du hyra kanot eller cykla MTB? Annars är ett besök till brukets hantverkare mysigt, eller så är en fika det rätta valet. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra!
Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 1,1 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.
Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 896 meter
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Gästriklands boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter