Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Kvarnens vänners kulturprogram - Pelle Lindström

Område: Torsåker
Arena/Plats: Bergs Kvarncafé
Kategori: Musik & Underhållning, Konsert, Mat & Dryck
Datum: Fredag 22 mar 2019

Kvarnens Vänner ska verka för ett mångsidigt kulturutbud i Bergs Kvarncafé med utgångspunkt från lokala kulturaktörer.
Den huvudsakliga aktiviteten ska vara att initiera och organisera ett kulturprogram med författarbesök, utställningar, dans och musikarrangemang.
Därutöver skall föreningen verka för olika former av samarrangemang med andra kulturföreningar.

Pelle Lindström, skröneberättare och munspelare med mer än 50 års musikalisk erfarenhet, som har ett förflutet i Kebnekaise, Urban Turban, gjort inhopp tillsammans med Stefan Sundström och Robert Broberg, varit vapendragare i många år till Peter Karlsson och gjort inhopp i snart sagt varje existerande bluesband, är en spelman med rötter i både den svenska folkmusiken och den amerikanska bluesen. ”Musicerande är något som sker inför publik, det är där man kan hitta ´vardagens extas´ i musiken”, allt enligt Pelle Lindström. Eller med favoriten Dan Andersson ord: ”Jag spelar för att glömma att jag själv finns till”. Pelle spelar tillsammans med Peder Åkerlund, bas, och Johan Testad, gitarr. Pelle och Peder har spelat tillsammans sedan realskolan. Johan Testad spelar, förutom med Pelle, också i gruppen Tibble Transsibiriska.
OBS! Sluttiden är en c:a tid
Förbokning gäller via telefon eller mail
Först till kvarn....Begränsat antal platser!
Kvarnens vänner i samarbete med Bergs Kvarncafé, Gammelstilla café och studieförbundet vuxenskolan.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
22 Mar
Fredag 22 mar 2019 19:30 - 22:00 Bergs Kvarncafé

Snabbfakta

Prisinformation
Du stödjer föreningen med medlemsavgift som är 100:-/år Entré medlem 100:- övriga 150:- Soppa med smörgås 100:- Dryck tillkommer Betala med swish eller kontant på plats.

Kontaktinformation

Mobilnummer
+46 738-33 03 03
Kontaktperson
Kvarnens vänner
E-post
kvarnensvanner@gmail.com

Faciliteter och service

Faciliteter
WC

Länkar

Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 20,1 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 26,8 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Kanske vill du hyra kanot eller cykla MTB? Annars är ett besök till brukets hantverkare mysigt, eller så är en fika det rätta valet. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra!
Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 21,9 km
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Gästriklands boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter