Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Nybyggnan

Område: Storvik
Arena/Plats: Lyran i Storvik
Kategori: Konsert
Datum: Lördag 23 mar 2019

Nutida musik i kammarformat med folkmusik i grunden.

Nybyggnan är nutida musik i kammarformat med folkmusik som grundfundament. Det är musik som låtit sig påverkas av andra stilar och uttryck, musik som byggs idag med influenser från samtiden. Folkmusiken som genre befinner sig i ständig utveckling istället för att stanna i arkiv och förbli museal. I mötet med andra stilar får den liv och nya uttryck. Nybyggnan är ett resultat av Daniel Reid och Adrian Jones gemensamma intresse för nya uttrycksformer inom folkmusik.
Som förband spelar ORIENTALISKA STRÄNGAR med Brusk Dibo och Khaldoun Jawish, båda från Syrien. Brusk spelar saz, sazbush och buzuk, Khaldoun spelar ud (luta) och gitarr och är specialist på orientalisk och flamenco musik.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
23 Mar
Lördag 23 mar 2019 15:30 - 17:00 Lyran i Storvik

Snabbfakta

Prisinformation
160 kr, under 20 år fri entre

Kontaktinformation

Mobilnummer
+46 70-2096934
Arrangör e-post
kmf@hos.sandnet.se
Kontaktperson
Sandvikens Kammarmusikförening

Faciliteter och service

Faciliteter
Handikappanpassat WC  
Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 11,9 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.
Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 13,6 km
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 17,6 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Kanske vill du hyra kanot eller cykla MTB? Annars är ett besök till brukets hantverkare mysigt, eller så är en fika det rätta valet. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra!

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Gästriklands boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter