Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Datametropolen AB

Adress: Hyttgatan 26, 811 39 Sandviken Visa karta

Adress: Hyttgatan 26, 811 39 Sandviken

Vi säljer datorer och tillbehör samt reparerar datorer och telefoner

DataMetropolen är en serviceinriktad datoråterförsäljare som tillhandahåller datorer och program till bra priser. Vi bygger och konfigurerar datorpaket efter kundens önskemål. Vi tillhandahåller även egen verkstad där vi lagar datorer och telefoner

Show more

Om denna aktivitet

Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 1,7 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 6,1 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.
Hotell

Scandic Gävle Väst

Avstånd: 17,9 km
Välkommen till Scandic Gävle Väst Scandic Gävle Väst, det familjevänliga hotellet, ligger nära naturen och endast 10 minuter från Gävles stadskärna.