Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Sportbaren

Adress: Smedsgatan 19, 811 39 Sandviken Visa karta

Adress: Smedsgatan 19, 811 39 Sandviken

Välkommen till sportbaren i Sandviken! Vår tv-soffa är din tv-soffa!

I menyn hittar du enkla och goda rätter till ett bra pris. Storleken på våra rätter är anpassade så att man med fördel kan avnjuta fler än en.

På fredagar är det Afterwork mellan kl 16.00-19.00 med 20% rabatt på hela notan.

Restaurangen ligger i anslutning till Hotell Princess.

Show more

Om denna aktivitet

Hotell

Scandic Gävle Väst

Avstånd: 17,8 km
Välkommen till Scandic Gävle Väst Scandic Gävle Väst, det familjevänliga hotellet, ligger nära naturen och endast 10 minuter från Gävles stadskärna.
Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 1,7 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 6 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.