Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Turridning i Mackmyra

Adress: Överhärdevägen 47, 818 91 Valbo Datum: Tisdag 14 maj 2019 - fredag 31 maj 2019 Visa karta

Adress: Överhärdevägen 47, 818 91 Valbo

Vi har många års erfarenhet av att anordna populära turridningar.
Att rida på tur fungerar för alla – nybörjare som erfaren, med familjen, jobbet eller kompisgänget.

Lite kort om våra turerVi fortsätter som vanligt fast under ett nytt namn och på en ny hemsida.

Vår turridning i Mackmyra bedriver verksamhet hela året om efter bokning, och vi tar normalt emot grupper på mellan 2-8 personer. Är ni ett större sällskap kan ni rida i flera omgångar.

Fika ingår i tvåtimmars turerna, det serveras färska baguetter, dryck samt kaffe/the. På heldagsturer serveras lunch. Fikastunden är inräknad i turtiden. Vi fikar när vi kommit tillbaka efter turen. När vädret tillåter fikar vi naturligtvis utomhus.

Er säkerhet är vår trygghet. Innan vi beger oss iväg får ni en genomgång tillsammans med våra turledare.
All ridning och hantering av hästar sker på egen risk. Om en olycka skulle ske är det din egen försäkring som gäller. Hos oss är ridhjälm obligatorisk och dessa finns för utlåning. Maxvikt 90 kg.

Visa mer

Tillfällen

Datum Tid    
20 Maj
Måndag 20 maj 2019 09:00
21 Maj
Tisdag 21 maj 2019 09:00
22 Maj
Onsdag 22 maj 2019 09:00
23 Maj
Torsdag 23 maj 2019 09:00

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    +46 72-547 29 39
  • Webbsida
  • Faciliteter
    Rökfritt
  • Prisinformation
    En timmes turen,passar alla oavsett nivå.Pris 375 kr (inkl. moms) Två timmars turen, färska baguetter, dryck, kaffe/the och kaka ingår Pris 550 kr (inkl. moms) Heldagsturen Passar den som vill rida med oss på en heldagsutflykt och anpassas precis som de andra turerna efter era önskemål och kunskaper. Lunch ingår Pris 1100 kr (inkl. moms)
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 9,4 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Kanske vill du hyra kanot eller cykla MTB? Annars är ett besök till brukets hantverkare mysigt, eller så är en fika det rätta valet. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra!
Hotell

Scandic Gävle Väst

Avstånd: 7,2 km
Välkommen till Scandic Gävle Väst Scandic Gävle Väst, det familjevänliga hotellet, ligger nära naturen och endast 10 minuter från Gävles stadskärna.
Hotell

Clarion Hotel Winn

Avstånd: 10 km
Clarion Hotel Winn i Gävle är ett centralt beläget förstaklassigt affärs-, konferens- och fritidshotell som präglas av musik, konst och design.