Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Sandvikens Bowlingcentrum

Adress: Sätragatan 15, 811 61 Sandviken Visa karta

Adress: Sätragatan 15, 811 61 Sandviken

Sandvikens Bowlingcenter är en modern anläggning med åtta banor och cafeteria på Jernvallen.

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer (Bokning)
  +46 26-253968
 • E-post
 • Webbsida
 • Öppettider
  Måndag 14.00-21.00 Tisdag, onsdag och torsdag 11.00-21.00 Fredag 11.00-20.00 Lördag och söndag 13.00-18.00 (Gäller ej vid seriespel) Går även att hyra hallen övrig tid vid bokning av minst fem banor.
 • Faciliteter
  Rökfritt WC Barnvänligt
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 7,5 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.
Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 1,5 km
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."
Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 1,2 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.