Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Restaurang Anoden

Adress: Hammarbyvägen 2, 812 30 Storvik Visa karta

Adress: Hammarbyvägen 2, 812 30 Storvik

Restaurang med husmanskost, dagens lunch och catering.

Vi har inte bara luncher - här kan Du beställa det Du vill ha till fredagsmys, festen, bröllopet mm. Vi har även försäljning av smörgåstårta, smörgåsar, kakor, bullar, tårtor mm.

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    +46 290-10750
  • Mobilnummer
    +46 70-3649108
  • Webbsida
  • Faciliteter
    Rökfritt
Hotell

Stadshotellet Princess

Avstånd: 14,4 km
"Upptäck friluftslivet i Gästrikland, vi leder dig vidare. Med Kungsberget, Högbobruk och Storsjön runt hörnet vill vi på Stadshotellet Princess erbjuda våra gäster en plats för återhämtning, aktivitet och utveckling."
Hotell

Högbo Brukshotell

Avstånd: 18,8 km
På Högbo Brukshotell utanför Gävle hittar du en naturlig mötesplats för alla sinnen. Här finns SPA, golfbana, mountainbikeleder och fina promenadstråk längs sjön. Här kan du hyra kanot och cyklar, besöka brukets hantverkare eller ta en fika och koppla av. Vintertid har vi ett konstfruset skidspår som gör att vi kan starta skidsäsongen före många andra.
Hotell

Alséns hotell

Avstånd: 12,6 km
Alséns Hotell erbjuder ett charmigt rökfritt boende. Rummen är personligt inredda i olika stilar och ger många av våra gäster en känsla av att känna sig som hemma. Hotellet ligger med 5 minuters promenadväg till Göransson Arena/Jernvallen.