Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Ibizcon Academy - Konferens

Adress: Södra Kungsgatan 59, 802 55 Gävle Visa karta

Adress: Södra Kungsgatan 59, 802 55 Gävle

Designade mötesrum i Gävle

Kapacitet
Antal konferensrum: 5
Största konferensrum: 55-70

I inspirerande och kreativa miljöer finner du framtidens mötesrum i Gävle. Våra mötesrum är individuellt designade och anpassade efter dagens tekniska krav på konferensutrustning. Våra konferensrum & mötesrum lämpar sig till det mindre mötet likväl som en rofull plats för ditt medarbetarsamtal eller passa på att hyra som intervjurum.

Välj bland fyra innovativa rum eller varför inte hyra hela lokalen då du även kan nyttja vår moderna lounge som i biosittning kan rymma upp till 55-70 personer beroende på möblering.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Scandic CH

Avstånd: 1,5 km
Välkommen till Scandic CH i centrala Gävle, endast två minuters promenad från järnvägsstationen.
Hotell

Clarion Hotel Winn

Avstånd: 1,5 km
Clarion Hotel Winn i Gävle är ett centralt beläget förstaklassigt affärs-, konferens- och fritidshotell som präglas av musik, konst och design.
Hotell

Elite Grand Hotel Gävle

Avstånd: 1,3 km
Ett helt nyrestaurerat Elite Grand Hotel har nu slagit upp portarna i centrala Gävle. Hotellet är ett vackert fyrstjärnigt hotell som erbjuder 124 hotellrum, varav 2 sviter, vacker restaurang med bar och utsikt över Gavleån.