Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Anithas Balans och Harmoni

Adress: Hagvägen 8, 81631 Ockelbo Visa karta

Adress: Hagvägen 8, 81631 Ockelbo

Friskvård och rehabilitering

Välkommen till Anithas Balans och Harmoni!
Företag kan med fördel vända sig till oss, vi erbjuder friskvård och rehabilitering – Ta hand om din personal det lönar sig.

Vi erbjuder diverse friskvårdstjänster för dig som vill ha en kropp och själ i balans. Bland annat erbjuder vi ChiBall och Seasonal Yoga samt stresshanterings– och kostrådgivning. Hos oss kan du också köpa ChiBall-bollar.

Anithas Balans och Harmoni är ansluten till Wellnet, Friskvårdschecken och Friskvårdskuponger.

Show more

Om denna aktivitet

Bed & Breakfast

Hedenstugan Bed & Breakfast Hotell - konferens

Avstånd: 17,9 km
I Bergby (30 km norr om Gävle) i vackra Gästrikland hittar du Hedenstugan B&B Hotell, en av vinnarna i 2016 års Tripadvisor Travellers’ Choice Awards. Här bor du i en rogivande miljö i något av våra charmiga ombonade rum med naturen och kulturen inpå knutarna.
Hotell

Wij Trädgårdar

Avstånd: 3,1 km
I Trädgårdens Hus finns vårt charmiga hotell med utsikt över rosträdgården.
Bed & Breakfast

Stilleben Sweden

Avstånd: 15,3 km
Stilleben Sweden ligger I Åmotsbruk, 2 timmar norr om Stockholm. Vi har ett hotell, stugor med hög standard samt en ö till uthyrning. Hos oss kan du även boka en ekologisk middag i restaurangen och vi erbjuder ett stort antal vildmarksupplevelser och wellness. Vår största attraktion är tystnaden och den fina naturen, så här kan du njuta av bra standard, fin natur, bra mat i en fin genuin miljö.