Eremit of Sweden

Område: Ockelbo

Stugby | Har du funderat över hur det skulle vara att vara för sig själv ett tag, alldeles ensam några dygn mitt i djupa skogen? Bo och leva i en liten stuga bland tallar, granar, älgar och björnar.

Vägbeskrivning: Eremitkojan hittar du i djupa skogen i Ockelbo kommun. Hit kommer du med tåg (20 min från Gävle) eller med egen bil.

I Ockelbo lämnar du civilisationen och en bilfärd tar dig rakt ut i skogen tills vägen tar slut. Därifrån vandrar vi den gamla kolarstigen genom ståtlig gammelskog och där, i kanten av en ljus glänta med mångmila utsikt, står den lilla timmerstugan och väntar på dig.

Eremitkojan som välkomnar dig som ditt hem för en eller flera dagar.
Vägbeskrivning: Eremitkojan hittar du i djupa skogen i Ockelbo kommun. Hit kommer du med tåg (20 min från Gävle) eller med egen bil. I Ockelbo lämnar du civilisationen och en bilfärd tar dig rakt ut i skogen tills vägen tar slut. Därifrån vandrar vi den gamla kolarstigen genom ståtlig gammelskog och där, i kanten av en ljus glänta med mångmila utsikt, står den lilla timmerstugan och väntar på dig. Eremitkojan som välkomnar dig som ditt hem för en eller flera dagar.
Build: 2022-07-04 15:33:24, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7431.cbischannel-20402.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: CabinVillage, Action: showdetails